Velike grčke nade Deaf Radio na Good Vibrationsu
12. studenoga 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Velike grčke nade Deaf Radio na Good Vibrationsu

Nakon bendova 1000mods, Planet of Zeus, Nighstalker i Naxatras, Good Vibrations u Zagreb dovodi novu grčku poslasticu: Deaf Radio! Koncert će se održati u nedjelju, 25. studenoga u Močvari. 

Deaf Radio je  desert/heavy rock bend osnovan je 2015. godine u Ateni, a prošle godine je izbacio jako zapaženi debitantski album “Alarm”, koji se promptno, primarno preko youtubea , raširio među poklonicima žanra. Ocjene i publike i kritike su bile jako dobre, a službena promocija u Ateni rasprodana.

Nakon toga kreću nastupi po festivalima gdje su dijelili stage s glazbenim veličinama poput The Killers, The Kills i Circa Waves. Također su bili specijalni gosti na dvostrukom koncertu grčkih heavy legendi Planet Of Zeus povodom njihove proslave 10 godina postojanja. Nakon lijepog broja nastupa diljem Europe Deaf Radio u sklopu aktualne europske turneje stiže premijerno u Zagreb!

Bend ima neupitno odličan material, a zvukom su ništa manje dopadna moderna europska verzija legendarnih Queens Of The Stone Agea. Grčka scena je očito jača no ikad, a ovo je jedan od njenih definitivno najboljih izdanaka. Vidimo se na novom izdanju Good Vibrationsa u Močvari!

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 35 kn i može se kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu će koštati 45 kn! Uskoro će biti najavljen još jedan zagrebački bend potpore.