Natali Dizdar otvara Advent na Europskom trgu!
13. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Natali Dizdar otvara Advent na Europskom trgu!

Europski trg ponovno se ispunjava srcima, a u subotu 1. prosinca 2018., opet će privremeno promijeniti ime u ”Jedini trg s 1000 ♥”.

Početak adventskog razdoblja u Zagrebu obilježit će tradicionalno, koncert renomiranog izvođača. Ove godine pripala je čast jednom od najljepših domaćih glasova, Natali Dizdar.  U svom dugogodišnjem radu, ova priznata glazbenica zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-ak godina postala vlasnica četiri albuma i pozamašnog broja glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi poput “Ne daj”, “Zamijenit ću te gorim”, “Grijeh”, “Stranac”, “Stop”, “Nećeš me, zar ne” i drugi obilježili su njen glazbeni put, a obilježit će i početak adventskih druženja u samom srcu Zagreba.

Atmosferična Natali Dizdar u pratnji benda najbolja je uvertira u ono što vas do 6. 1. 2019. očekuje na svima omiljenoj Europi, spoj retro i modernog štiha, originalna ponuda domaćih i europskih suvenira, probrana gastronomska ponuda i uigrani programi zbog kojih je jedini trg s 1 000 ♥, između više od 20 adventskih lokacija diljem grada, postao (i ostao) poseban i omiljen.

Ispod 1000 ♥ uz romantičnu Natali uvijek ima mjesta za još koje, stoga se pridružite na otvorenju!