Devet dana nas dijeli od velikog open air koncerta Bajage i Instruktora!
5. svibnja 2023.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Devet dana nas dijeli od velikog open air koncerta Bajage i Instruktora!

Bajaga i Instruktori 14. svibnja održat će live koncert na Velikom jarunskom jezeru!

Bajaga i njegovi Instruktori definitvno su jedan od onih bendova koji sa Zagrebom imaju tajnu vezu. Nakon gotovo četerdeset godina, strast između benda i publike ista je kao prvoga dana. U nedjelju, 14.5. Velikim jarunskim jezerom orit će se dobro znani hitovi „Plavi safir“, „Tišina“, „Zažmuri“, “Verujem – ne verujem”, “Moji drugovi”, “Život je nekad siv, nekad žut” i još mnogi drugi, koji su odavno postali sastavni dio naših života!

Vjerni obožavatelji Bajage, koji je dobitnik mnogobrojnih prestižnih nagrada, poput nagrade „Darko Kraljić“ za glazbeno stvaralaštvo i životno djelo na području popularne glazbe ili pak višestruki dobitnik titule rock skladatelja godine, još jednom imaju priliku slušati omiljeni bend uživo.

Cijela jarunska priča počinje u 17 h, kada se otvara ulaz za publiku. U 19 h predviđen je nastup predgrupe – Sacher benda, koji će otvoriti koncertnu večer. Sacher je oformio osebujan Samuel (Srđan) Sacher, koji od 80-ih godina djeluje kao autor, pjevač i basist u Haustoru, Dee Dee Mellowu, Brojanima, Vješticama i bendu SACHER. Također sklada i povremeno izvodi glazbu za kazalište, film i televiziju, a javnosti je ukratko poznat kao osnivač Haustora i Vještica.

Ulaznice u prodaji putem Entrio sustava po cijeni od 25,00 € te VIP ulaznica po cijeni od 35,00 €.

Foto: Nikola Knežević