Novi singl Heidi šeće psa idealan je soundtrack života nakon prekida ljubavne veze
13. studenoga 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Novi singl Heidi šeće psa idealan je soundtrack života nakon prekida ljubavne veze

Heidi šeće psa bend je najneobičnijeg imena na domaćoj estradi, a novim će singlom „Uzalud“ prodrmati i rasplesati publiku već utonulu u jesensko raspoloženje.

Prekid ljubavne priče nikako nije razlog za nestankom optimizma, a baš o ženi koja nakon emocionalnog pada skuplja snagu te jača no ikad kreće u novi život govori kroz tekst pjesme član benda i autor svih njihovih pjesama Hrvoje Borošić.

„Uzalud je brza i plesna pjesma te za razliku od većine pjesama koje govore o nesretnoj ljubavi, govori o trenutku kada tuga prođe i ustupi mjesto optimizmu i želji za novim početkom. U njoj se može pronaći svatko tko je doživio neuzvraćenu ljubav ili se razočarao u svog partnera i suočio s činjenicom da je vezi došao kraj“, kaže o novoj pjesmi energična pjevačica benda Smiljana Štrbac Heidi koja se po prvi put okušala u ulozi koautorice glazbe, koju je do sada skladao isključivo Hrvoje. Produkcija i aranžman povjereni su stalnom suradniku benda Srđanu Sekuloviću Skansiju, poznatom po originalnim produkcijskim rješenjima. Kao i za prošle singlove „Još sam tu“, „Reći ćeš mi sutra“, „Vuk“ te „Njegova mačka“, bend je i za najnoviji singl snimio intrigantan video spot u režiji Doringa koji zajedno s Heidi i Hrvojem potpisuje scenarij.

„S prošlim smo singlom zaplovili rock vodama, a s ‘Uzalud’ se vraćamo svom prepoznatljivom retro pop-rock zvuku koji nas najbolje definira. Ovo je najkompleksnija pjesma koju smo do sada snimili, aranžmanski i vokalno. Jedva čekamo da ju publika čuje, a posebno se veselimo live nastupima“, puna entuzijazma najavljuje Heidi.

Foto: Doringo