Nina Kraljić gošća Jean-Michela Bernarda u Lisinskom
14. studenoga 2018.
Music Box (4827 Članci)
Podijeli

Nina Kraljić gošća Jean-Michela Bernarda u Lisinskom

Nakon što je javnosti predstavila novi singl i spot ‘Najljepši dan’, za talentiranu glazbenicu Ninu Kraljić slijedi još jedan poseban događaj.

Nakon kratke turneje po Švicarskoj u kojoj je održala pet nastupa sa zborom Belper Chor, Nina Kraljić nastavlja s koncertnim aktivnostima, a započela je i s pripremama za veliko gostovanje u Lisinskom.

U sklopu programa Hollywood Film Music u hrvatskom hramu glazbe 20. studenoga nastupit će nagrađivani francuski pijanist i skladatelj Jean-Michel Bernard, a kao posebne gošće pridružit će mu se Nina Kraljić i Kimiko Ono. Izvest će najpoznatije i najbolje glazbene teme iz filmova kao što su Forrest Gump, Schindlerova lista, Jurassic Park, Mission Impossible, E.T.

Nina Kraljić, talentirana glazbenica i vlasnica zasigurno jednog od najljepših hrvatskih vokala, objavom novog singla i mnogobrojnim koncertnim angažmanima najavila je i početak novih suradnji te nove glazbene materijale koje s nestrpljenjem očekujemo:

“Iznimno sam sretna i počašćena što sam dio ove spektakularne priče i što imam privilegiju ove godine nastupati toliko puno i sa toliko divnih glazbenika u Hrvatskoj i izvan. S obzirom da mi je cilj u naredne dvije godine ostvariti što više glazbenih kolaboracija, mislim da je sjajno krenulo. Spot za novi single ‘Lava’ je sniman jučer i biti će predstavljen na Zagrebačkom festivalu. Zaista se vrijedno radi. Do tada tu je aktualni single ‘Najljepši dan’ i predivan spot od Mare Milin.”

Foto: Mare Milin