Let 3, Rambo Amadeus i Turisti prvi izvođači novog Antivalentinova na novoj lokaciji i u dvije države
21. studenoga 2018.
Music Box (9742 Članci)
Podijeli

Let 3, Rambo Amadeus i Turisti prvi izvođači novog Antivalentinova na novoj lokaciji i u dvije države

Četvrto po redu Antivalentinovo od iduće godine svojim će (ne)ljubavnim kracima obuhvatiti i regiju! Antivalentinovska fešta po prvi će put dobiti svoje slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije, ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako najbolja rokerska fešta prerasta u pravi festival!

Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena i tu nije kraj novostima! Odlični stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

Za novo izdaje Antivalentinova su u ponudi i limitirane ulaznice za četvero! Cijena za dva dana je 300 kuna što je samo 37,50 kuna po osobi po danu! Zagreb će slaviti mjesec zaljubljenih u petak i subotu8. i 9. veljače u Boćarskom domu, a Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo!  Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, a stižu nam i riječki Turisti. Tko će još nastupiti na prvom festivalskom izdanju Antivalentinova otkrivamo uskoro!

četvrtak 22. studenog počinje prodaja ulaznica po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama:
jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna
dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna

Službena prodajna mjesta:
Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A
entrio.hr 

Foto: Julien Duval