Legendarna grupa Smak najavila veliki koncert u Kragujevcu!
6. travnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Legendarna grupa Smak najavila veliki koncert u Kragujevcu!

Nakon sada već legendarnog koncerta grupe Smak na beogradskom Ušću 2015. godine, ove godine najavljen je veliki rock spektakl u Kragujevcu, gradu gdje je Smak i osnovan.

Menadžer Smaka, Dejan Maksimović, citirajući riječi Radomira Mihailovića Točka, rekao je da će Smak svirati svuda gdje ljudi to žele i gdje postoje određeni tehnički uvjeti potrebni za održavanje koncerta i dodao: “Grad je iskazao tu želju i spremnost da takvu manifestaciju priredi, a ovo je prilika da pozovemo publiku i štovatelje rock and rolla i grupe Smak iz Srbije i regije da budu s nama na trgu u Kragujevcu”.

Koncert će se održati na pravoslavni Đurđevdan, 6. svibnja, a sastav će biti potpuno isti kao što je bio u beogradskoj Areni i na Ušću, izuzev nažalost pokojnog Borisa Aranđelovića. Uz bend će pjevati Jovan Pantić koji , kako ističe Maksimović, glasom neodoljivo podsjeća na Borisa. Uz njih na pozornici će se pridružiti i Dejan Najdanović i drugi gosti, a menadžer Smaka očekuje da im se pridruži i legendarni Dado Topić. Ovo bi trebao biti oproštajni koncert Smaka.