Ti, ja i moja mama predstavili debitantski studijski album!
24. studenoga 2018.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Ti, ja i moja mama predstavili debitantski studijski album!

Nakon odličnog debitantskog EP-a “Gurni me u valove”, zagrebački bend Ti, ja i moja mama predstavlja album “Teška kao dno” koji se od danas može pronaći u svim boljim prodavaonicama te na online servisima.

Album “Teška kao dno” donosi deset pjesama snažne atmosfere sa egzistencijalističkim tekstovima koji propituju prolaznost, rastanak, osjećaj besmisla, pa na kraju i strah od smrti. Ovo je na trenutke težak introspektivan album, kako i sam naziv sugerira. Produkcijski i atmosferski album je na tragu prvog EP-a (“Gurni me u valove”) ali donosi bend u jednom čvršćem i odlučnijem izdanju ponajviše zbog izvrsnog bubnjara Berka Muratovića koji se bendu pridružio nedugo nakon izdavanja prvog EP-ja.

Glazbu potpisuju Ana Opalić i Sandra Sobočanec, i taj ženski autorski dvojac značajna je specifičnost ovog benda. Ove žene ne romantiziraju ljubav nego se bave egzistencijalnim pitanjima iskreno i žestoko. Aranžmane potpisuje cijeli bend zajedno, a produkciju Dražen Gavrilović, Sandra Sobočanec i Berko Muratović.

Bend čine – Martina Zvonić (pjevačica), Ana Opalić (klavijature, druga gitara, prateći vokal), Sandra Sobočanec (električna gitara), Helena Ernoić (bas) i Berko Muratović (bubanj i perkusije).

Album je snimljen u Funhouse studiju u Zagrebu, miksan u studiju Pod.room, a mastering potpisuje Pavle Miholjević