Poslije kiše dolazi sunce, ali “Prije kiše” slušamo Matea Pilata!
27. studenoga 2018.
Music Box (7766 Članci)
Podijeli

Poslije kiše dolazi sunce, ali “Prije kiše” slušamo Matea Pilata!

Mateo Pilat je svojim fantastičnim izvedbama pokazao da ima puno toga za ponuditi i da će sigurno pronaći svoje mjesto pod svjetlima pozornice.

Svojim pop baladama osvaja i publiku i radijske stanice. Osim prekrasnog vokala, njegov mladenački šarm i energija su ono što daju posebnu ljepotu njegovim pjesmama. Matea želite slušati kada trebate utjehu, ali i kada ste sretni i zaljubljeni pa čak i nesretno. A upravo o zaljubljenosti pjeva u svom novom singlu “Prije kiše”. Mateo svakom novom pjesmom pomiče granice i otkriva nam svoje zanimljive interpretacije.

Glazbu i riječi za ovaj izniman vokal su napravile Ines Prajo koja je zaslužna za glazbu dok je Arijana Kunštek dala svoj pečat odličnim tekstom. Cijelu priču je “upakirao” Ivan Popeskić koji je radio produkciju i aranžman.

Za glazbu su zaslužni Ivan popeskić na klavijaturama, na bassu Henry Radanović, na gitari Ivan Pešut, a bubnjeve je svirao Marko Lazarić dok su prateći vokali Jadranka Krištof i Dragan Brnas. Za singl je već snimljen i video spot za čiju je produkciju zaslužan Paolo Gentilini.