Sara Renar podvlači crtu i najavljuje zadnji koncert u Zagrebu!
30. studenoga 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Sara Renar podvlači crtu i najavljuje zadnji koncert u Zagrebu!

“Ok, nadam se da je daleko od posljednjeg, ali idućih par mjeseci nakon Nove godine najavljujem kreativnu pauzu od nastupa ne bih li se posvetila radu na novim pjesmama i projektima.”, kaže Sara Renar.

Uoči nastupa i Vinylu 22. prosinca s početkom u 21 sat, Sara je rekla:
“Zamislila sam da mi ovaj koncert zaokružuje i podvlači važnu fazu života i rada. Naime klavijaturist Zdeslav Klarić i ja smo zadnjih par godina odsvirali preko 200 koncerata u raznim postavama i projektima, a najviše upravo u duo formatu samostalnog koncerta. Obzirom da usprkos silnom broju pređenih kilometara i koncerata u nogama nemamo suvisliju snimku zajedničkog nastupa, odluka je pala da ovaj koncert ispravi taj propust – dakle sve se snima! A najugodnije se osjećam snimiti vas i nas na domaćem terenu, u svom gradu i u svom klubu. Vinyl je katalizirao mnoge lijepe suradnje i poznanstva, tu su se i stvarali i promovirali albumi, osoblje je drago i strpljivo a i ponuda pića nije za bacit.”

Poziva sve zainteresirane da proslave s njom zadnji vikend prije praznika. Početak koncerta točno u 21 sat, stoga nemojte kasniti.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, a na dan koncerta će biti 50 kuna. Sav prihod od ulaznica ide izvođačima. Ulaznice se od 3. prosinca mogu kupiti na šanku Vinyla uz napomenu da je broj ograničen i u sluaju da sav kontigent bude rasprodan u pretprodaji, ulaznice se neće moći kupiti na samom ulazu.