Lu Jakelić u Petom kupeu koncertno predstavlja svoje “Šesto čulo”
18. siječnja 2023.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Lu Jakelić u Petom kupeu koncertno predstavlja svoje “Šesto čulo”

Kantautorica Lu Jakelić konačno ponovno stiže na zagrebačku koncertnu pozornicu. Nedavno objavljeni sophmore album “Šesto čulo” tri tjedna zadržao se na broju jedan liste najprodavanijih domaćih albuma.

Pozitivne osvrte istaknula je i domaća glazbena kritika. U lipnju ove godine pridružila se Parnom valjku na njihovom veličanstvenom koncertu “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” u rasprodanoj pulskoj Areni, a u kolovozu je usred turneje nastupila i kao predgrupa cijenjenoj regionalnoj glazbenoj umjetnici Konstrakti u Dubrovniku. Uvijek hrabra i beskompromisno svoja te s posebnim odnosom s vlastitom publikom, Lu je već s debitantskim albumom “Sve o čemu sam šutjela” (2019.) unijela svježinu i novost na domaću glazbenu scenu. Uslijedili su uspjesi poput tada prepune zagrebačke koncertne promocije u Ludoj kući i nominacija za nagrade Porin, Rock&Off i Večernjakova ruža, kao i regionalna nagrada Adria Media Muzik Awards za najbolji regionalni video novog izvođača.

Zagrebački koncert, koji će se održati u Petom kupeu u srijedu 15. veljače, bit će njen najveći samostalni koncert do sad. Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim, po cijeni od 9,25 eura u pretprodaji. Organizator koncerta je Baba Production.

Foto: Joanna Paciorek