IZVJEŠĆE: Šok i nevjerica na trosatnom koncertu Zabranjenog pušenja u Boogaloo-u
1. prosinca 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: Šok i nevjerica na trosatnom koncertu Zabranjenog pušenja u Boogaloo-u

Nakon koncerta Zabranjenog pušenja u Boogaloo-u ovog petka, 30. studenog, šok i nevjerica! Više od tri sata svirke, energije, plesa, pjevanja i kratkih Sejinih monologa.

Koncert su otvorili oko 22:20 pjesmom „Ali“ s novog albuma „Šok i nevjerica“, a zatvorili tri sata kasnije sa „Zenicom“. Po reakciji prisutnih, rekli bismo da je novi album jako dobro prihvaćen te da su stvoreni i neki novi “stari” hitovi!

Za vrijeme nastupa, svatko od članova je na svoj način plijenio pozornost i doprinosio trenutku, ali nekako nam se čini da je jedina dama među njima, neosporiva kraljica benda! Lana Škrgatić, osim što je blagoslovljena glasom sirene i s lakoćom “skače” kroz lage, svira klavijature, flautu ( i istovremeno pjeva back vokale), a uz sve to svira i saksofon! Ona je doista Žena u punom sjaju – master multitaskinga!

Paganini s klavijaturom – Robi, Toni na gitari, Trak na bubnjevima, Klo na basu, Lana (na svemu) i Sejo, frontmen na gitari, pružili su nam tri sata čistog užitka, u prije svega, kvalitetnoj svirci i novim materijalima, ali i donijeli dašak nostalgije i sjetili nas na neka stara (dobra) vremena. Na tome im hvala, a do sljedećeg puta, neka ih čuva Bosman, prvi bosanski superjunak!

Izvor: Boogaloo

Foto : Vilim Hlušička, HluShoot za Sound Report