Zabranjeno pušenje i Bad Copy nova imena AntiValentinova #4
5. prosinca 2018.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Zabranjeno pušenje i Bad Copy nova imena AntiValentinova #4

Već je poznata informacija da najbolja rock fešta u gradu prerasta u festivalsko izdanje, a sada je na red došlo i otkrivanje novih headlinera.

Beogradski hip hop trojac Bad Copy dobro je poznat domaćoj publici koja svaki njihov nastup s nestrpljenjem iščekuje. Oformljeni 2001. godine, velikani srpske i regionalne hip hop scene, iduće godine postaju punoljetni pa će zagrebački nastup u Boćarskom domu biti začinjen selektiranim hitovima među kojima su ‘Ljubav ili pivo’‘Vodio sam devojku na soju’‘Esi mi dobar’ i neizostavni ‘Đastin Biberi’. Ne sumnjamo da će Ajs NigrutinSky Wikluh i Bdat Dzutim (Timbe) za antivalentinovsku publiku pripremiti ubojitu set listu!

Bend uz kojeg su se glazbeno razvijale generacije, a rastu još uvijek, sasvim je sigurno Zabranjeno Pušenje. Njihov staž dug 38 godina iznjedrio je mnoge bezvremenske hitove, teško je izdvojiti tek nekoliko, ali među njima su apsolutno ‘Možeš imat’ moje tijelo’‘Balada o Pišonji i Žugi’‘Dan Republike’‘Hajle Selasije’. Pušenje će nas, kao magični vremenski stroj, vratiti u neka prijašnja vremena, a istovremeno rasplesati novim pjesmama s nedavno predstavljenog, jedanaestog studijskog albuma ‘Šok i nevjerica’. Prenosimo i poziv frontmena Pušenja Davora Sučića poznatijeg kao Sejo Sexon“Svi vi koji hoćete da se upucavate curama na neki drugačiji način, ne preko cvijeća i bonbonijera nego preko pametnih filmova i lijepih ploča, dođite 8. i 9.2. na AntiValentinovo!” 

Dvodnevno slavlje ljubavi bit će začinjeno i humorom Studija smijeha i definitivno je događanje koje se ne propušta! A zbog velikog interesa za limitiranim ulaznicama za četvero, produžena je njihova prodaja do 16.12.! Za samo 37,50 kuna po osobi po danu uživajte u odličnim svirkama Leta 3Ramba AmadeusaBad CopyZabranjenog PušenjaTurista i još tri izvrsna benda čija imena otkrivamo uskoro! Rezervacije se dostavljaju na dallas@dallas.hr.

Prodaja ulaznica po early bird cijenama  traje do 16. prosinca:
jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna
dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna

Službena prodajna mjesta:

entrio.hr
Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A

Foto: Saša Midžor Sučić