Neki od najperspektivnijih mladih vokala snimili pjesmu “Božić dolazi”
7. prosinca 2018.
Music Box (8714 Članci)
Podijeli

Neki od najperspektivnijih mladih vokala snimili pjesmu “Božić dolazi”

Već svima dobro poznata mlada glazbena lica, koja nas iz tjedna u tjedan oduševljavaju izvedbama na malim ekranima, donose vam Božić za pamćenje. Nova generacija, spremna je osvojiti vas na prvu!

Marko Kutlić, Lu Jakelić, Dino Petrić, Lea Mijatović, Vedran Ljubenko, Igor Drvenkar, Nela, Vjekoslav Ključarić, Matija Cvek, Eni Jurišić, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, David Temelkov i Mahkey, imena su koja se kriju iza Nove generacije. Spomenuta ekipa, predvođena Igorom Ivanovićem i Markom Vojvodićem, otkrivaju glazbenu priču pod nazivom ‘Božić dolazi’ u izdanju Hit Recordsa!

‘Ideja postoji već neko vrijeme, jer nam se čini da već dugo nije bilo nove božićne pjesme, pa smo se upustili u avanturu i odlučili pozvati sve mlade izvođače s kojima često surađujemo. Ujedno smo željeli pokazati koliko kvalitetnih i talentiranih mladih pjevača imamo. Drago nam je da su nam svi iskazali povjerenje i pristali na ovu suradnju. “Božić dolazi” vesela je pjesma, koja dočarava atmosferu blagdana, te je za razliku od dosadašnjih domaćih božićnih klasika, bržeg ritma. Spot su mlade nade hrvatske glazbene scene snimali u okićenom studiju Hit Recordsa.’, kažu dečki iz deciBel Studija.

Upravo uz njih ovi blagdani bit će radosni, nasmijani i prije svega nezaboravni, a sve u znaku pjesme ‘Božić dolazi’. Nemoguće je ne primijetiti pozitivnu energiju koja vlada među ovim mladim, prije svega talentiranim ljudima koji žive glazbu svaki dan. Jedni drugima su međusobna podrška i motivacija da budu još bolji u onome što najviše vole – pjevanje.

Foto: Hit produkcija