Frank Turner se vraća u Hrvatsku sa svojim The Sleeping Soulsima!
21. prosinca 2018.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Frank Turner se vraća u Hrvatsku sa svojim The Sleeping Soulsima!

Frank Turner, omiljeni punk trubadur i jedan od najuspješnijih britanskih izvođača proteklog desetljeća, s novim albumom i u pratnji The Sleeping Souls stiže na INmusic festival #14!

Frank Turner je svoju karijeru započeo kao vokal post-hardcore benda Million Dead, a utjecaj punk korijena se osjeti i u njegovim novijim pjesmama unatoč tome što danas preferira akustičnu gitaru. Turner je u svibnju ove godine objavio sedmi studijski album Be More Kind na kojem otkriva svoju osobnu i političku stranu, a njegove pjesme su u isto vrijeme intimne i univerzalne. Pjesme s albuma Be More Kind istovremeno potiču publiku da s Frankom na festivalima uglas pjeva, ali i da ih slušaju sami, u intimi svoga doma. Kroz svoje dosadašnje albume s fanovima dijelio vrlo osobna iskustva , a s novim albumom Frank Turner sve naglašenije progovara o politici i društvenim pitanjima koja zahtijevaju veću pažnju i društvenu osjetljivost. Folk/punk majstor iz Engleske inače je jednostavan, druželjubiv čovjek, a ono po čemu je najviše poznat su energični koncerti koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U svemu ga prati i bend The Sleeping Souls koji čine Ben Lloyd, Tarrant Anderson, Matt Nasir i Nigel Powell. Turner je miljenik festivalske publike diljem svijeta, a dašak svoje sjajne energije ponovno će donijeti i na pozornicu INmusica.

Frank Turner & The Sleeping Souls na INmusic festivalu #14 pridružuju se legendarnim The Cure, fantastičnim Foalsima, Kurt Vileu & The Viloatorsima, talentiranoj LP, uz još mnoga glazbena imena i iznenađenja. INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti putem službenog INmusic webshopa po cijeni od 499 kn (+ troškovi transakcije) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb) po cijeni od 499 kn. Kamperske ulaznice za INmusic #14 dostupne su isključivo putem festivalskog webshopa po cijeni od 250 kn (+ troškovi transakcije) do isteka zaliha.

Foto: Darko Herceg