Dan žena u Lisinskom uz Marka Škugora i gošću Zoricu Kondžu
26. prosinca 2018.
Music Box (7749 Članci)
Podijeli

Dan žena u Lisinskom uz Marka Škugora i gošću Zoricu Kondžu

Marko Škugor ponovo dolazi u Lisinski ususret Danu žena! Ovaj izuzetni pjevač je svoj prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed. Ovaj put je ponovo odabrao ožujak za svoj nastup u Lisinskom, gdje će nastupiti 5.3.!

Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere, predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu kao član “Klape s mora” (“Mižerja”), potom je dvaput pobjedio na Splitskom festivalu (“Devet slova jedne riči” i “Ka’ dica”) te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, najprije samostalno (“Samo ti si”), a godinu kasnije i kao član “Četiri tenora” (“Sve je tvoje”). Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njegove koncerte, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje.

“S velikim nestrpljenjem čekam svoj drugi koncert u hramu kulture, pogotovo iz razloga što je prošlogodišnji koncert bio rasprodan čak 12 dana ranije! Bit će to zaista jedna posebna mediteranska večer, s pomno odabranim repertoarom, fenomenalnom gošćom, ali i brojnim drugim iznenađenjima. Jedva čekam 5.3. i ponovno druženje u najljepšoj dvorani u Hrvatskoj!”

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album ‘Samo s tobom sam upoznao ljubav’ nazvan prema njegovom velikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem. Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem “Samo s tobom ja upoznao sam ljubav”.

U vrijeme studija u Zagrebu Marko je pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke Opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru, ali Marku je u srcu ipak bio dalmatinski melos.

Ulaznice za koncert u Lisinskom  možete kupiti na linku: http://www.lisinski.hr/hr/dogadanja/gala-koncert-br-marko-skugor/