Novi Sad slavi titulu Omladinske prijestolnice Europe uz svjetske i regionalne glazbene zvijezde
29. prosinca 2018.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Novi Sad slavi titulu Omladinske prijestolnice Europe uz svjetske i regionalne glazbene zvijezde

“Vrijeme je za proslavu! 26. siječnja uz svjetske i regionalne glazbene zvijezde Novi Sad slavi titulu Omladinske prijestolnice Europe!”, stoji u pozivu na službenom Facebook eventu.

Na party u veliku dvoranu SPENS-a stiže jedna od najaktualnijih zvijezda današnjice Jax Jones, vlasnih hitova kao što su “You Don’t Know Me”, “House Work”, “Instruction”, “Breathe”, “I Got U” i “Yeah Yeah Yeah”. Jaxa Jonesa smo imali prilike slušati na Exit Festivalu upravo u Novom Sadu ove godine. Osim njega stiže i superpopularni francuski DJ duo Ofenbach koji je ove godine bio na Sea Star festivalu u Umagu i dokazao svoj epitet jednog od najboljih europskih DJ-a današnjice.

No, lista DJ-a nije došla do kraja, a zatvara ju svjetski hitmejker i trenutno najslavniji turski DJ Mahmut Orhan, također gost Sea Star festivala u Umagu (1. izdanja), ali i brojnih drugih festivala i klubova u Hrvatskoj i okruženju. Svi pamtimo njegov prvi veliki hit “Feel” koji je zarazio i našu regiju, a tu su i “Save Me”, “6 Days”, “Game of Thrones” koji će sigurni biti dio njegove playliste. Njegovi spotovi prelaze brojku više od pola milijarde pregleda na YouTube-u. Zanimljivo je kako su upravo Orhan i Offenbach bili ovog mjeseca u Zagrebu na jednom sponzoriranom partyju.

Nakon DJ-a listi sjajnih glazbenika pridružuju se i regionalne zvijezde, a prvo ime je grupa Van Gogh, jedna od najboljih rock grupa današnjice koja je iznjedrila brojne hitove poput “Neko te ima noćas”, “Za godine tvoje”, “Ludo luda”, “Anđele moj brate”, “Šta ako?”, “Brod od papira” i “Opasan ples”.

Na pozornicu u SPENS-u stupit će i glazbenici u usponu ili buduće glazbene zvijezde Marko Louis, dobro poznati beogradski kantautor koji je osvojio srca širom regije, te Helem Nejse, sarajevski sastav poznat po energičnimnastupima i britkim tekstovima, ali i suradnjom s Louisom.

Ulaz na ovu proslavu je besplatan uz obaveznu prethodnu registraciju OVDJE.