Crvena jabuka u mjesecu ljubavi dolazi u Boogaloo
3. siječnja 2019.
Music Box (9908 Članci)
Podijeli

Crvena jabuka u mjesecu ljubavi dolazi u Boogaloo

Omiljeni romantičari glazbene scene, s vječnom tematikom ljubavi, Crvena jabuka, u mjesecu ljubavi dolazi u zagrebački Boogaloo!

 Jedan od najpopularnijih pop-rock bendova naših prostora, Crvena jabuka, u subotu, 9.2. nastupa u Boogaloo-u.  „Djeca“ glazbenog pokreta new primitives, koji su ime dobili po jabuci koju je netko 80′ donio na jednu probu, generacijama su nezaobilazan dio repertoara svake zabave, tuluma, vjenčanja, sastanka, ali i rastanka. Crvena jabuka „rođena“ je 1985. godine u Sarajevu, a do danas broje 13 studijskih, 4 koncertna  i 5 kompilacijskih albuma. Kroz period od 33 godine postojanja, promijenili su postav više puta pa je tako Žera ostao jedini originalni član benda. U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi: Dražen Žerić  (vokal), Krešimir Kaštelan (bas gitara), Adrian Borić (bubnjevi), Igor Matković (klavijature) i Tomislav Škrak (gitara), gdje će nam izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „Bježi kišo s prozora“, „To mi radi“, „Tugo nesrećo“, „Zovu nas ulice“, „Riznice sjećanja“ i još mnoge druge. Bit će ovo prigoda da promoviraju tek objavljeni studijski album “Nocturno”.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kn – sustav Entrio, Eventim, Dirty Old Shop, Rockmark te blagajna kluba Boogaloo. Na dan koncerta cijena ulaznice je 90 kn.