Michael Bublé novi album s kojim dolazi u Zagreb posvetio sinu superjunaku koji se oporavo od raka
7. siječnja 2019.
Music Box (9874 Članci)
Podijeli

Michael Bublé novi album s kojim dolazi u Zagreb posvetio sinu superjunaku koji se oporavo od raka

Dobitnik četiri Grammyja, koji je prodao više od 75 milijuna albuma, ove godine započinje svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna u organizaciji Star produkcije nastupiti u Areni Zagreb.

Michael Bublé u Hrvatsku dolazi prvi put, a na nadolazećoj turneji predstavit će posljednji, deseti album   (“love”). Album je nazvao jednostavno  (ljubav) jer, kako ističe Bublé, “to je ono što nas pokreće.”

– Nisam siguran u puno stvari no siguran sam da moram pjevati upravo ovaj žanr i ove pjesme koje izvodim. Isprva sam oklijevao oko naziva albuma s emotikonom srca jer ni sam ga ne znam naći na tipkovnici no uvjeren sam da smo napravili dobru stvar – govori kroz smijeh kanadski pjevač.

Album je ujedno i posveta ljubavi koja mu je posljednje tri godine bila glavni pokretač u suočavanju s teškom bolešću najstarijeg sina, petogodišnjeg Noaha, kojemu je dijagnosticiran rak jetre.

– Čim smo saznali dijagnozu otkazao sam sve poslove jer su prognoze bile jako loše. No odlučili smo ići dan po dan. Nas 20 živjelo je u kući 18 mjeseci koliko je trajala Noahova terapija. Naravno da me ta cijela situacija jako pogodila jer to je nešto najgore što možete doživjeti ali sretan sam jer je rak u remisiji. Noah inače obožava superjunake poput Spidermana no ja mu stalno govorim da je on moj pravi junak – iskren je Michael. Skromna glazbena zvijezda otpočetka ništa nije tajila svojim obožavateljima, a oni su mu uz obitelj i prijatelje bili velika potpora stoga se u javnosti često upravo njima zahvaljuje što su bili uz njega u tim najgorim trenucima.

Iako se pisalo kako će Bublé napustiti glazbenu scenu zbog teške obiteljske situacije, pjevač je objavio novi album i kreće na svjetsku turneju u sklopu koje će 16. rujna. 2019. godine u organizaciji Star produkcije nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Ulaznice za Bubléov spektakl u Areni Zagreb mogu se kupiti putem sustava ww.eventim.hr te na njihovim prodajnim mjestima.