Popularni Andrija iz serije Andrija&Anđelka u hit komediji “Taxi Blues”
10. siječnja 2019.
Music Box (6267 Članci)
Podijeli

Popularni Andrija iz serije Andrija&Anđelka u hit komediji “Taxi Blues”

Kralj humora Andrija Milošević, poznat svima iz serije Andrija&Anđelka, ove zime nasmijava nas u filmskom hitu Taxi Blues – urnebesnoj akcijskoj komediji koja će vas dovesti do suza!  

Godinu 2019. započinjemo s fantastičnim humorom koji nas nikada nije razočarao a kada iza tog humora stoji Andrija Milošević smijanje do suza je zagarantirano. Taxi Blues, komedija je u režiji Miroslava Stamatova s Andrijom Miloševićem u glavnoj ulozi, koja krajem siječnja stiže u hrvatska kina i zbog koje ove godine nitko neće patiti od siječanjske depresije!

Sudeći prema objavljenoj kino najavi i ostalim popratnim vizualima na društvenim mrežama, ove zime najbolja zabava odvija se u taksijima. Upravo jedna takva zabava događa se u taksiju našeg protagonista Marka (Andrija Milošević), propalog dramaturga koji godinama radi kao taksist i koji tijekom jedne noći na poslu proživljava niz nevjerojatnih događaja. Naizgled jedan normalan dan na poslu našem Marku će se pretvoriti u kaos kada se u njegov taksi ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će sudjelovati i mnogi drugi, jednako  komični, likovi koji će profilirati kroz taksi kao mušterije.

Glumačku postavu čine Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi.