FOTOGALERIJA: Meritas osvojile Rockmark i predstavile “Meritas20 live”
15. siječnja 2019.
Nikola Knežević (2838 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Meritas osvojile Rockmark i predstavile “Meritas20 live”

U intimnom ambijentu i do zadnjeg mjesta popunjenom prostoru knjižare Rockmark, Anita i Meri poznatije kao Meritas održale su akustičnu svirku i time predstavila izdanje “Meritas20 live”.

Predstavljajući live album kojim obilježavaju 20 godina postojanja, Meritas su izvele neke od njihovih najvećih hitova, poput “Budim se”, “Igra”, “Ova ljubav” i “Sami na ulici” koja je objavljena i kao live spot s koncerta u Tvornici kulture. Ujedno su podsjetile koliko dobro zvuče uživo i nakon 20 godina, s vokalima koji zvuče kao jedno i pratećim glazbenicima koji cijelu priču obogaćuju.

Nadamo se da nećemo dugo čekati do novog glazbenog susreta s Meritas, bilo u akustičnom ili električnom izdanju jer u obje verzije zvuče fenomenalno.

Podsjetimo, slavljeničko izdanje “Meritas20 live” objavljeno je početkom studenog 2018., te donosi kolekciju energičnih, uigranih i emotivnih izvedbih pjesama snimljenih tijekom istoimenog koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture godinu dana ranije. Njegovu produkciju potpisuje Ivan Božanić, a za likovno oblikovanje naslovnice i korica fizičkog izdanja zaslužan je Vjekoslav Crnojevac.

Akustika u Rockmarku nastavlja se koncertima Ischariotzckyog 19. veljače, te Vatre 19. ožujka.

Foto: Nikola Knežević