Igor Delač i ZETZ spremaju se za ljeto u ritmu ljubavi!
7. svibnja 2019.
Music Box (9908 Članci)
Podijeli

Igor Delač i ZETZ spremaju se za ljeto u ritmu ljubavi!

“U ritmu ljubavi” novi je singl Igora Delača s kojim će po prvi put nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i tekst potpisuje autorsko-producentski tim “Hit Factory”, Ivan i Miroslav Zečić, a Ivan, umjetničkog imena Zetz, zaslužan je i za aranžman i produkciju.

Novi glazbeni izričaj Igoru Delaču savršeno odgovara što je već pokazao s hit singlovima  “Budan”“Ljubav”  i “Istina u tami”, trilogijom o ljubavi,  koja mu je tjednima osigurala mjesto u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova Mladi i talentirani Ivan Zečić koji potpisuje produkciju, mix i mastering njegovih pjesama očito je našao savršenu formulu uspjeha, a u novoj pjesmi “U ritmu ljubavi” odlučio se još bolje predstaviti publici. Kako je sâm odsvirao sve instrumente taj koncept “one-man benda” slikovito je prikazan u istoimenom spotu, a ovim iskorakom Zetz je odlučio najaviti i svoju samostalnu izvođačku karijeru koju će obilježiti suradnje s poznatim imenima domaće glazbene scene.

“Stvarno sam presretan postignućima u proteklih godinu dana jer je prelazak na pop zvuk za mene bio veliki izazov. Naravno da se čovjek uvijek nada najboljem, ali ovakav uspjeh nismo mogli niti sanjati. Zahvaljujem se svima koji su na bilo koji način tome doprinijeli, a posebno dragim ljudima na radijskim postajama. Pjesmu ‘U ritmu ljubavi’ zamislili smo kao još jedno ugodno iznenađenje za slušatelje. Uvijek se trudimo ponuditi nešto novo i zanimljivo jer publika to prepoznaje. To mi daje dodatnu snagu da nastavim u još jačem tempu i naravno, u ritmu ljubavi”, rekao je Igor Delač.

Pjesmu “U ritmu ljubavi” karakterizira jak funky ritamzarazna melodija i prepoznatljiva vokalna interpretacija. Igorova specifična rašpa u glasu njegov je zaštitni znak koji ga izdvaja iz mase ostalih izvođača. Dinamičnim spotom Igor Delač i ZETZ prenose pozitivnu energiju pjesme koja poziva na ples. Spot je sniman u Zagrebu u režiji tima Gitz production i ispunjen je zanimljivim vizualnim efektima, a za atraktivne scene plesa zaslužna je Martina Vuletić.