Nova ljubavna balada Kristijana Rahimovskog “Stopala”!
21. siječnja 2019.
Music Box (9677 Članci)
Podijeli

Nova ljubavna balada Kristijana Rahimovskog “Stopala”!

Glazbenik koji je više od desetljeća nenametljivo prisutan u eteru, a u njegovim prepoznatljivim pjesmama, uživaju svi, opet je iznenadio.

Nakon posljednjih uspješnica ‘Za život cijeli’ i ‘5 minuta’, Kristijan Rahimovski predstavlja nešto drugačije.

Nova pjesma “Stopala” lagani je zaokret od njegovog dosadašnjeg glazbenog opusa, a za ovu je skladbu, zaslužan poznati hitmejker Dušan Bačić,  ‘Tijekom snimanja albuma dogodila se jedna neobična pjesma koja me ‘provocirala’, da je snimim. Najveći krivac za tu pjesmu je Dušan Bačić i ovo je moja prva suradnja s njim kao autorom, te moram priznati da mi je ostavila zaista lijep dojam. Pjesmu smo radili neopterećeno i odlučili zajedno da je sada vrijeme da izađemo sa njom pred publiku.

Aranžman ove emotivne pjesme, na glazbu i tekst Dušana Bačića napravio je Filip Gjud, ‘Ovo je ljubavna balada malo drugačijeg zvuka, od onoga što sam dosada radio. Vjerujem da će se mnogi prepoznati u tekstu.’

‘Stopala’ imaju i svoj prateći video spot, koji redateljski potpisuje Bojan Dragojević:

‘Video spot je sniman na raznim lokacijama i radio ga je dugogodišnji Dušanov suradnik, Bojan Dragojević. Samo snimanje bilo je kratko, ali slatko. Smatram da za neke balade ne treba komplicirati, nego jednostavno sliku približiti maksimalno ljudima, kao i samu emociju. Vjerujem da smo u tome uspjeli, a na ljudima je uvijek na kraju da odluče.’, zaključio je Kristijan.

Foto: Krešimir Pletikosa