Glazbenici iz Srbije na velikom koncertu za što brži oporavak Koje iz Discipline kičme!
6. listopada 2019.
Music Box (9893 Članci)
Podijeli

Glazbenici iz Srbije na velikom koncertu za što brži oporavak Koje iz Discipline kičme!

Frontmen kultnog benda Disciplin A Kitschme i jedna od najvažnijih osoba ex-Yu rock scene, Koja, krajem srpnja je tijekom boravka u Londonu doživio moždani udar.

Od moždanog do danas koja se oporavlja i proživljava najteže životne trenutke. Brojne kolege glazbenici iz Srbiji okupili su se kako bi poslali snažnu prijateljsku poruku Koji. Tim povodom 18. listopada u Elektropioniru u SubBeernom Centru u Beogradu održat će se koncertni velikog broja bendova. Nastupaju Električni orgazam, Rambo Amadeus, Artan Lili, Repetitor, Straight Mickey and the Boyz, Obojeni program, Kanda Kodža i Nebojša, Eyesburn, Irie FM, Zvuk ulice, Nikola Čuturilo – Čutura, Dža ili Bu, Vasil Hadžimanov Band, Stuttgart Online, Sana Garić, 16 osam 23, Bo, Autopark i Č.B.S.

Ulaznice po pretprodanoj cijeni od 1 000 dinara dostupne su u caffeu Šikarica (Skadarska 22), a na ulazu će koštati 1.300 dinara. U cijenu su uključeni koncerti u oba prostora.

Koja je jednom u intervjuu za Music Box na pitanje do kada će raditi glazbu i svirati odgovorio – “do sudnjeg dana”. Upravo su s njim do sudnjeg dana i njegove kolege koje će 18. listopada širiti ljubav prema Koji i prema glazbi koja je njegov život.

Foto: Tin Bedenko