Backstreet Boys se vratili u velikom stilu s novim albumom “DNA”
26. siječnja 2019.
Music Box (10088 Članci)
Podijeli

Backstreet Boys se vratili u velikom stilu s novim albumom “DNA”

Vjerovali ili ne, 25 godina je prošlo od kad su se na glazbenoj sceni pojavili Backstreet Boys. Danas su se vratili sjajnim albumom i velikom turnejom po arenama u Europi i Americi.

A da je baza fanova još itekako jaka, pokazuju i oduševljene reakcije na prvi singl s albuma “Don’tGo Breatking My Heart”. Spot su režirali njihovi dugogodišnji suradnici Rich + Tone, a album je objavljen ovoga petka.

“Iste minute kada smo čuli pjesmu, znali smo da je posebna”, kaže Kevin Richardson.

“Naradili smo se u 25 godina”, kaže AJ McLean. “Uz podršku RCA i naših suvremenika, znamo da ćemo nakon dugo vremena nastupati za fanove, stare i nove. Imamo osjećaj ko da smo tek počeli.”

“Don’t Go Breaking My Heart” je napisao Stephen Wrabel (Ellie Goulding), a producirali su ga Stuart Crichton (Kesha) i Jamie Hartman (James Bay).

U  emotivnom spotu i pjesmi “No Place” otkrivaju da su sada sretni obiteljski ljudi privrženi domu.

DNA će biti njihov deseti album u karijeri koju su počeli još kao megapopularni boy band. Album uključuje i pjesme koje potpisuju: Lauv (Charli XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNCE) i Mike Sabbath (J Balvin). 11. svibnja 2019. grupa kreće na turneju  “DNA World Tour”, odnosno na njihovu najveću turneju po Arenama (Europa i Sjeverna Amerika) u 18 godina.

„Kada smo počinjali prije 26 godina – kroz uspone i padove naše karijere, morali smo naučiti da se ne radi o nama kao pojedincima nego o onome što je nabolje za grupu!,” kaže Howie D., a Kevin Richardson dodaje:

„Bili smo u mogućnosti da sve naše utjecaje i stilove spojimo u jedno cjelovito djelo. Pjesme predstavljaju ono što smo mi pojedinačno i što smo kao grupa. To je naš „DNA”. Jako smo ponosni na to.”

„Putovanje s nama se nastavlja i ostalo je još puno toga za napraviti.”, kaže Brian Littrell.

Reakcije publike i medija na novi album su odlične, a od niza gostovanja izdvajamo onaj kod Jimmyja Fallona, gdje su izveli hit Everybody “(Backstreet’s Back)”

Foto: Promo