Britanska metal atrakcija Bullet For My Valentine u Zagrebu!
30. siječnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Britanska metal atrakcija Bullet For My Valentine u Zagrebu!

Svjetski poznati metalcore sastav Bullet For My Valentine iz Velike Britanije nastupiti će po prvi put u Hrvatskoj, točnije u zagrebačkom Boogaloo Clubu, u utorak 2. travnja!

Bullet For My Valentine osnovani su 1998. godine u gradiću Bridgent u Walesu pod imenom Jeff Killed John da bi nešto kasnije ime promijenili u Bullet For My Valentine. Svoj prvi album “The Poison” su objavili 2005. godine i od tada su odsvirali koncerte/turneje po cijelom svijetu i objavili još pet studijskih albuma od kojih je posljednji “Gravity” objavljen za Spinefarm prošle godine i promoviraju ga na ovoj turneji.

Bullet For My Valentine dobitnici su i mnogih nagrada za najbolji novi bend (Welsh Music Award), najbolji britanski bend (Metal Hammer), najbolji bend godine tri godine za redom, te za najbolje singlove (Kerrang!)… Pored novinara i obožavatelja su čak i heroji koji su ih inspirirali, bendovi kao što su Iron Maiden i Metallica, osobno odabrali Bullet For My Valentine kao svoje goste na njihovim turnejama. Bend trenutno čine pjevač/gitarist Matt Tuck, gitarist Michael Paget, basist Jamie Mathias, te bubnjar Jason Dowld.

Na izričit zahtjev benda su za ovu turneju odabrane manje dvorane kao intiman koncertni prostor na kome će najvjerniji fanovi imati priliku zajedno s bendom kreirati nezaboravnu atmosferu, te ukoliko koncert bude rasprodan, a sve ide u prilog tome, neće se premještati u veću dvoranu niti dodavati novi datum! Zato požurite po svoje ulaznice! Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti po akcijskoj cijeni od 170 kn prvih dvjesto ulaznica dok će nakon toga ulaznice koštati 210 kn. Prodajna mjesta su među ostalim u Boogaloo klubu, Dirty Old Shopu, Rockmarku i Eventimu. Na dan koncerta ulaznice će koštati 240 kn.