Jeremiah’s objavili pjesmu “Head In The Sand” snimljenu u zagrebačkom KSET-u
31. siječnja 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Jeremiah’s objavili pjesmu “Head In The Sand” snimljenu u zagrebačkom KSET-u

Mjesec dana nakon koncertne promocije njihovog albuma prvijenca “Time To Rob” održane u kultnom zagrebačkom klubu KSET, filipjansko- zadarski bend Jeremiah’s su publici predstavili nikad prije objavljenu pjesmu “Head In The Sand”, emotivnu i energijom prožetu live izvedbu snimljenu prilikom svirke.

”Pjesma “Head In The Sand” vukla se već neko vrijeme po našim probama te je tek pred sam nastup u KSETu odobila svoju strukturu, iako nikakvi detalji u svezi nje nisu bili dogovoreni za nastup. Upravo zbog nevinosti pjesme i spontanosti prilikom njezine izvedbe a i vjerojatnosti da je više nikad nećemo doslovno ovako odsvirati , drago mi je da je pjesma dokumentirana na ovaj način” – rekao je Roko Vodopija, gitarist benda.

Ovogodišnji pobjednici 22. HGF-a i 9. Croatian Blues Challengea te prošlogodišnji najbolji mladi bend po izboru Mega Music Awards, nakon odličnog debitantskog albuma te nekoliko video spotova, ovaj put su se publici odlučili predstaviti atmosferičnošću live izvedbe i pjesmom koja je prilikom svirke “zarobila” kreativni trenutak te kombinaciju strukture aranžmana i čiste improvizacije.

Ovim ‘isječkom u vremenu’ iz jednog relativno malog ali definitivno kultnog zagrebackog kluba Jeremiah’s najavljuju nove pjesme koje nisu studijski zabiljezene ali i energičnim nastupom publici predstavljaju svoj album prvijenac.. Live izvedbu za vrijeme izvođenja u klubu je snimio i izmiksao mladi zadarski producent Luka Mandić, a za analogne fotografije zaslužna je Anita Krtalić iz Fotosekcije KSET-a.