Večeras najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj – dodjela prve nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off
31. siječnja 2019.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Večeras najbolji koncertni tulum u Hrvatskoj – dodjela prve nezavisne novinarske glazbene nagrade Rock&Off

U Tvornici kulture, s početkom u 20 h nastupit će trenutno najatraktivnija imena hrvatske glazbe – Jonathan, Vojko V, Kandžija, The Strange, NipplePeople, Chui, Rezerve, Detour, Kensington Lima i Ogenj.

Dodjelu prve „Rock&Off“ nagrade obilježit će nastupi onih s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 64 novinara iz 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz par glazbenih iznenađenja i uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz 10 kategorija i saznati dobitnike prve nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“. Publiku očekuje dobra zabava, odlični nastupi i glazbena iznenađenja. Za kvalitetan after zadužen je DJ Mario Kovač. Uz dodjelu Nagrada „Rock&Off“ Tvornica kulture će započeti godinu u kojoj puni 20 godina postojanja.

Jučer je završilo i glasanje publike za desetu kategoriju,Nagradu publike, te ćemo večeras saznati i pobjednika u toj kategoriji, kao i dobitnike vrijednih glazbenih nagrada.

Podsjetimo, prije tjedan dana otkriven je prvi dobitnik „Rock&Off“ nagrade, i to one posebne – Nagrade za životno djelo. Riječ je o osnivaču nezavisne izdavačke kuće „Slušaj Najglasnije“, Zdenku Franjiću, pod kojim su prve albume izdali Majke, Overflow, Bambi Molestersi, Kojoti, Goribor,  M.O.R.T. i drugi. Za svoje zasluge u pružanju diskografskog prebivališta i boravišta desecima bendova, kao i za neumorni rad na predstavljanju i održavanju hrvatskog undergrounda, Zdenko Franjić postat će prvi dobitnik Nagrade za životno djelo Rock&Off nezavisne glazbene novinarske nagrade.