Igor Geržina ususret Valentinovu publici donosi toplu ljubavnu priču
1. veljače 2019.
Music Box (7882 Članci)
Podijeli

Igor Geržina ususret Valentinovu publici donosi toplu ljubavnu priču

Nakon serije koncerata za zagrebačkom Adventu i velikog uspjeha božićnog albuma “Svim na zemlji”, Igor Geržina uvest će nas u Mjesec ljubavi i održati ekskluzivan koncert ususret Valentinovu. 

Ovaj višestruki dobitnik Porina i mnogobrojnih nagrada s velikim iskustvom na hrvatskoj i inozemnoj glazbenoj sceni, na koncertima će izvesti svoj autorski repertoar te obrade nekih od najpoznatijih ljubavnih pjesama.

Koncert “Sax Romance” prigodan je za sve glazbene sladokusce, a uz pratnju svog odličnog pratećeg sastava, Igor Geržina uz zvuke najromantičnijeg instrumenta provest će vas kroz toplu funk & soul večer.

Koncert će se održati u četvrtak, 7. veljače u Jazz & Cabaret klubu Kontesa s početkom u 21 sat. Ulaznice za koncert potražite putem ulaznice.hr

Igor Geržina, na svjetskoj smooth jazz sceni poznat kao “hrvatska saksofonska senzacija”, ostavio je trag na preko 100 diskografskih izdanja na kojima je sudjelovao kao glavni ili gostujući izvođač te kao producent. Do sada je izdao 6 samostalnih albuma, a poznat je po svojim dugogodišnjim suradnjama s najpoznatijim imenima hrvatske glazbene scene te atraktivnim nastupima koje ovaj virtuozni saksofonist više niti ne broji.

Foto: Promo