FOTO: Bajaga u Vinatege Industrialu ispred najvećih obožavatelja!
7. veljače 2019.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

FOTO: Bajaga u Vinatege Industrialu ispred najvećih obožavatelja!

Ekskluzivna intimna svirka koju je Bajaga sinoć održao za odabranu publiku u Vintage Industrialu, bila je fantastična uvertira u veliki koncertni spektakl kojeg Bajaga i Instruktori spremaju za subotu, 02.03., u zagrebačkoj Areni.

Prvih tristo kupaca ulaznica za koncert dobili su jedinstvenu priliku biti licem u lice sa svojim glazbenim idolom, koji već tri i pol desetljeća oduševljava generacije fanova. Uz njih su uživali i kolege glazbenici te brojni predstavnici medija potvrđujući tako veliki interes koji vlada za jedan od koncerata godine. U sjajnoj klupskoj atmosferi 300 sretnika uživalo je u vrhunskom polusatnom nastupu, a na repertoaru se za ovu prigodu našlo nekoliko legendarnih hitova, među kojima su bili ‘Od kada tebe volim’, ‘Ruski voz’, ‘Zažmuri’, ‘Noćima sanjam’ i ‘Bilo bi lako’.

Svi koji su ovaj radni tjedan prelomili izvrsnim, prijateljskim druženjem s Bajagom i njegovim dragim kolegama, iznimnim glazbenicima, Davorom Rodikom na pedal steel gitari i Sašom Loknerom na klavijaturama, uživali su u doista jedinstvenom događanju. Bajaga je tako u Vintageu publiku zagrijao za veliki koncertni spektakl koji će biti nezaboravno audio-vizualno događanje.

Ulaznice za koncert 2.3. u Areni Zagreb su u prodaji po sljedećim cijenama:
PARTER | 150 kn
DONJA TRIBINA | 170 kn
VIP LOUNGE ZONA | 250 kn
VIP LOŽA | 500 KN * **
—–
* Kupci ulaznica za VIP Lože imaju besplatan parking u garaži i liftom idu direktno do lože.
** Moguće je zakupiti i cijelu VIP Ložu | upite slati na dallas@dallas.hr

Ulaznice potražite na Eventim.hr, službenim prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Recordsu. osigurajte svoje povoljnije ulaznice na vrijeme budući da će cijene pred koncert opet rasti!

Službena prodajna mjesta:
eventim.hr
Prodajna mjesta Eventima
Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb

Foto: Goran Berović