Maratonski koncert Crvene jabuke u klubu Boogaloo
10. veljače 2019.
Music Box (6122 Članci)
Podijeli

Maratonski koncert Crvene jabuke u klubu Boogaloo

Malo nakon 22 sata Crvena jabuka je koncert otvorila pjesmom “Dok sanjaš” i nastavila s hitovima poput : „Volio bih da si tu“, „Jazz ba“, „Bježi kišo s prozora“, „Vraćam se tebi, seko“, „Grade moj“, „Sviđa mi se ova stvar“, „Često pitam za tebe“ i drugih, nakon čega je uslijedio bis pjesmom „Tuga, ti i ja“ te mix – „Lagano umirem“ i „Dođi u Vinkovce“.

Taj slavonski štih posebno je dotaknuo jednog gosta u publici – Indiru Levak, koja se vrlo brzo Žeri i pridružila na pozornici! Bilo je to gostovanje koje nitko nije očekivao i koje je dodatno zagrijalo atmosferu. U spontanom i pozitivnom ozračju, dvoje protagonista zapjevali su, među ostalim pjesme Plavog orkestra i Prljavog kazališta.

Potaknuti Indirinom energijom, Žera i bend nastavili su do ranojutarnjih sati i kroz gotovo 50 pjesama, koliko su ih jučer izveli, pokrili diskografiju Crvene jabuke u jednu večer.

Svaka čast Žeri, bendu i njihovom gostu Tomislavu Tržanu TT-u, koji su jednakim intenzitetom svirali više od 3,5 sata. Ljubitelji benda nisu mogli poželjeti bolju večer, a bend bolju publiku. Do nekog novog maratona, publici ostaje uživati u novom albumu Crvene jabuke „Nocturno“.

Foto: Karlo Krešimir Kaštelan