Još nekoliko dana jeftinije ulaznice za Still Corners u Zagrebu!
26. veljače 2019.
Music Box (8846 Članci)
Podijeli

Još nekoliko dana jeftinije ulaznice za Still Corners u Zagrebu!

Britanski dream-pop / synth-pop skupina Still Corners nastupit će 9. svibnja u klubu Boogaloo u Zagrebu. Jeftinije ulaznice za prvi zagrebački koncert u prodaji su do kraja veljače!

 Za prvi koncert grupe Still Corners u Zagrebu od samog početka vlada veliki interes, što uopće nije iznenađenje! Na sanjalačku pop magiju ove skupine se sve bolje reagira širom Europe ali i svijeta, pa organizatori često moraju premjestiti njihove nastupe u veće prostore. Greg i Tessa raduju se prvom dolasku u Zagreb: „Oduševljeni smo što u Zagrebu i Hrvatskoj ima toliko divnih ljudi koji nas žele čuti uživo. Čuli smo od kolega glazbenika mnogo lijepih stvari o vama i nadamo se da ćemo poslije ovog koncerta tu imati još više fanova. Dat ćemo sve od sebe.“

 Still Corners je projekt koji zajedno realiziraju Greg Hughes i Tessa Murray, pod utjecajima koji obuhvaćaju vanvremenske eksperimente Vangelisa, ekspanzivne i filmske zvuke Ennia Morriconea i glamurozni synth-pop osamdesetih. Nakon singla „Don’t Fall in Love / Wish“, kao i albuma „Creatures of an Hour“, „Strange Pleasures“ i „Dead Blue“, prošle godine su objavili i svoje četvrto studijsko izdanje „Slow Air“. Ovaj album budi atmosferu po kojoj su Still Corners poznati i nastavlja put ovog benda kroz „sočno“ i eterično izdanje inspirirano vatrom američkog zapada. “Ime albuma najbolje prenosi osjećaj koji imam kada ga slušam, nekako je prozračan i predivan“ – rekla je Tessa za izdanje s kojeg se izdvojio singl „Black Lagoon“. Turneja kojom predstavljaju album „Slow Air“ dovest će ih po prvi put i u Zagreb.

Reakcije publike na njihov dosadašnji rad govore u prilog činjenici da je pred skupinom Still Corners svijetla budućnost i da je koncert u Zagrebu odlična prilika da čujemo bend o kojem će se tek pričati! Zato, ne propustite priliku sanjati sa Still Corners – dođite u klub Boogaloo 9. svibnja u 20.30h!

Early bird ulaznice za koncert po cijeni od 80 kn u prodaji su do kraja veljače! Od 1. ožujka ulaznice za koncert moći će se nabaviti po cijeni od 100 kn. Mogu se kupiti putem prodajne mreže Ticketshopa, kao i online na www.ticketshop.hr .

Organizator koncerta: Charm Music

Foto: Bernard Bur