Mostarski kantautor Dino Šoše predstavlja “Budi tu”, emotivnu baladu s istoimenog albuma!
28. veljače 2019.
Music Box (10000 Članci)
Podijeli

Mostarski kantautor Dino Šoše predstavlja “Budi tu”, emotivnu baladu s istoimenog albuma!

Nakon što je prošle godine predstavio svoj album prvijenac „Anhedonija“ koji je dobio izvrsne kritike i osvojio srca mnogobrojne publike, iznimno talentirani bosanskohercegovački glazbenik Dino Šoše je predstavio i spot za pjesmu „Budi tu“ s istoimenog hvaljenog albuma.

Njegov prvijenac šarena je priča protkana pop, rock i jazz tonovima, koja je, kako autor kaže, obojena autobiografskim momentima i rezultat višegodišnjeg osjećanja glazbe. Pjesma „Budi tu“ je predivna ljubavna balada, toliko emotivna i romantična da će rastopiti srca čak i onima koji su manje skloni pokazivati emocije.
Koliko je predan i aktivan pokazuje i činjenica kako je nakon odličnih reakcija na spot i pjesmu „Pola“, Dino zasukao rukave, okupio oko sebe vrijedan tim zahvaljujući kojem nam sada predstavlja izvrstan spot za aktualnu pjesmu „Budi tu.“

Autor glazbe i teksta je Dino Šoše, pjesma je snimana u sarajevskom studiju Longplay pod producentskom palicom Mahira Sarihodžića, a je spot sniman u Beogradu s ekipom tima Tropical Lifeisfun. Režiser spota je Ljuba Radojević, u postprodukciji video je uredila Milica Protić, direktor fotografije je Branislav Peraćanin, za šminku se pobrinula Marija Gladić, asistent kamermana je Stefan Protić, styling je osmislio Nebojša Mandić, a u ulozi modela našla se Violeta Budji.

Pjesmu su upotpunili još mnogi glazbenici – Maya Sar kao prateći vokal, Amar Češljar na bubnju, Fretless bass je svirao Borjan Milošević, na akustičnoj gitari Alen Lemešević, na pianu Adis Sirbubalo, dok je na klavijaturama Mahir Sarihodžić.

Iznimno zadovoljan krajnjim rezultatom Dino je prokomentirao: “Budi tu” je pjesma koja nas je sve iznenadila. Postadosmo je svjesni nakon što smo čuli finalni snimak. A onda se desio i beogradski spot. Odlična ekipa, loš start, sunčan dan, nadvožnjak iz pjesme “Dugo te nema” čuvenih Partibrejkersa, splav na Novom Beogradu, nadomak hotela Jugoslavija, išaran lift i eto ga – rodila se pjesma.”

Foto: Michael Mazohl