PREMIJERA: Upoznajte mladog kantautora Đuru Ravenšćaka i poslušajte njegov novi singl
20. kolovoza 2020.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

PREMIJERA: Upoznajte mladog kantautora Đuru Ravenšćaka i poslušajte njegov novi singl

Đuro Ravenšćak je multitalentirani glazbenik koji dolazi iz Dugog Sela, a svoj prvi singl predstavio je još početkom godine kada je ostvario suradnju s Gordanom Marković (“Navika”).

Nedavno je potpisao ugovor za Croatia Records i time i službeno započeo glazbeno putovanje na kojem će zasigurno zablistati. “Samo prijatelji” njegov je novi singl kojim najavljuje i debitantski studijski album. Ono što je posebno zanimljivo oko pjesme jest da Đuro potpisuje glazbu, tekst i aranžman, a odsvirao je i sve instrumente. Pjesma je snimana i miksana u Red Records Studiju kod Krune Licitara, a back vokale je posudila Mihaela Karla Palić. Videospot režirao je i montirao Dario Nikšić.

Pjesma je ovo o nastanku velike ljubavi i koja nije samo stala na prijateljstvu. No, tu ljubav i ona i on ne primjećuju za razliku od svih ostalih u njihovim životima. Ljubav u povojima na kraju ipak postaje sretna priča koja nam je svima potrebna sada. Simpatična pjesma zbog svojeg ritma i atmosfere savršena je za ljetne dane, a Đuro se s njom predstavlja kao sjajan kantautor. Nije ni čudo jer se glazbom bavi od 17. godine kada bilježi i svoje prve autorske korake. Prolazio je kroz razne bendove i zborove, surađivao je s brojnim glazbenicima, stjecao znanje i nakon što je osjetio da je njegova glazba nešto što mora čuti i netko drugi odlučio se za solo karijeru.

Da mu solo autorski rad dobro stoji potvrđuje novi singl “Samo prijatelji”, a nadamo se da će glazba i dalje njemu biti nešto puno više od prijateljstva – ljubav na prvi pogled koja nikada neće prestati.