Što se to događa noću u jednom zagrebačkom shopping centru? Odgovor znaju Bang Bangovci!
5. ožujka 2019.
Music Box (10919 Članci)
Podijeli

Što se to događa noću u jednom zagrebačkom shopping centru? Odgovor znaju Bang Bangovci!

Ako ste se ikada zapitali što se događa noću u shopping centrima, kad se ugase sva svjetla, kad nema niti jednog automobila u podzemnoj garaži i dok su svi već duboko u snu, odgovor imaju članovi grupe Bang Bang koji su kamerama zabilježili čudne aktivnosti jedne čistačice.

Nije u pitanju ekranizacija nekog Marvelovog stripa ili nova priča o superjunaku, već spot za novi singl Bang Bangovaca “Superstar”, a koji dolazi nakon njihovog odličnog velikog koncerta u Tvornici kulture.
Hrvoje Prskalo nespretni je i zaljubljeni šef osiguranja, Vedran Kovačić “Beli”nervozni zaštitar, Damir Medić vrijedan serviser, Ivan Havidić beskućnik, Mihael Kurjančić nemarni kupac koji u zadnjim sekundama trčeći izlazi iz centra, a Lara Antić je povučena čistačica koja se u noćnim satima baca na čišćenje te postaje Superstar. Večer se pretvara u najluđu noć kojom vlada superstar čistačica.
Glazbu i tekst pjesme “Superstar” potpisuje Hrvoje Prskalo, a aranžman Bang Bang. Njihovi stalni suradnici i neslužbeni članovi benda, Ljubo Zdjelarević i Raul Brzićrežirali su video spot, montažu spota potpisuje Denis Golenja, a sve je snimano u jednom zagrebačkom shopping centru.

Video spot za pjesmu “Superstar˝ dolazi nam samo par dana nakon njihovog odličnog koncerta u ispunjenoj Tvornici kulture. Još uvijek se ne stišavaju dojmovi i reakcije posjetitelja Tvornice, medija i prijatelja benda, a svi donose isti zaključak – Bang Bang je napravio hrabar iskorak i oduševio, a uloženi trud se isplatio. Tvornica je bila puna, publika je skoro dva sata pjevala s Bang Bangomkoji se pokazao kao vrhunski live bend i od kojeg se u budućnosti puno očekuje. Lara Antić spontano se izdvojila kao zvijezda večeri, što zbog nevjerojatnih glasovnih mogućnosti, što zbog vladanja pozornicom i komunikacijom s publikom, no cijeli bend oduševio je sve prisutne svojom sinergijom i žestokom svirkomPublika je ovacijama na kraju večeri pokazala da je željna dobre glazbe, a da je Bang Bang jedan od onih rijetkih bendova čija se kvaliteta s vremenom sve više potvrđuje.

Video spot za pjesmu “Superstar” također je dobar podsjetnik da nas sredinom ožujka očekuje i novi album Bang Banga – “Superstar”.