Domagoj Šimek najavio promociju albuma “Atlas On My Hoof” u Vintageu!
8. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Domagoj Šimek najavio promociju albuma “Atlas On My Hoof” u Vintageu!

Produktivan zagrebački glazbenik Domagoj Šimek najavljuje za 28. ožujka u Vintage Industrialu promociju solo prvijenca „Atlas On My Hoof“, albuma istaknutog na većini lista najboljih izdanja 2018. godine.

Sceni poznat kao frontmen u matičnom groove rock bendu She Loves Pablo, s kojim je nedavno rasprodao spomenuti klub, predstavit će se u intimnijoj, kantautorskoj ulozi.

Akustični debi „Atlas On My Hoof“ njeguje minimalistički i topao pristup ogoljen gotovo isključivo na akustičnu gitaru i ležerniju vokalnu izvedbu. Dojmljivim kontrastom od dosadašnjeg stvaralaštva, Domagoj ulazi u sferu bluesa, folka i americane s čvrstim uporištem u alternativnom rocku. Na promociji albuma nastupit će uz prateći bend sastavljen od kvalitetnih mladih glazbenika: Dimitrija Đokića (klavijature i prateći vokali) i Leonarda Klaića (bubnjevi) iz She Loves Pablo, Hrvoja Baudoina (gitara) iz Malady Lane te Nenada Gajića (bas).

Objavljen za etiketu Dostava Zvuka, album je dostupan na službenoj Bandcamp stranici autora te u fizičkom CD obliku u Dirty Old Shopu u Zagrebu, a moći će se kupiti i na koncertu.

Ulaznice
U pretprodaji dostupne u Vintage Industrialu / Grifu (Savska 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 30 kn, kao i na dan koncerta na ulazu.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Foto: Nikola Knežević