“Ne diraj me, ne diram te” novi singl mladog kantautora Vedrana Ljubenka
13. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Ne diraj me, ne diram te” novi singl mladog kantautora Vedrana Ljubenka

Kostur pjesme nastao je na raštimanom klaviru njegovih roditelja pa je pjesma u početku zvučala čudno, međutim čim je Vedran napisao tekst spojilo se sve baš kako treba.

Vedran je napravio i aranžman te je pjesmu snimio uz pomoć svojih dragih prijatelja Mahira Kapetanovića MahkeyA i Igora Drvenkaraproducenta ove pjesme. Uz Mahkeya su u vokalnim dionicama pomogle Bruna Oberan i Elena Stella. Pjesmu prati interesantan spot sastavljen od pokretnih sličica za koje je zaslužan fotograf Matija Vaniček.

“Ni sâm nisam znao u početku što mi ova pjesma točno predstavlja, ali s vremenom se itekako odrazila na moj život, pa sam na neki način osjećaje proživljene od prijašnjih vremena sam sebi potvrdio. Pokušao sam opisati ljudsku psihu u svakodnevnim ljubavnim odnosima, ili se voliš ili se mrziš, tanka je granica. Odnosi su puni manipulacija i sebičnosti, pa tko bolje prikrije, bolje prolazi. Često baziranje na površnim osjećajima i ne shvaćanje jedno drugog dovodi do velikih promjena i oscilacija, razilaženja ljudi ili nastavka odnosa bez imalo žara. Svatko bira u životu što želi”, objasnio je pjesmu Vedran Ljubenko.

Ovom novom pjesmom mladi kantautor, kojeg je publika dobro upoznala u jednoj od najboljih HRT-ovih zabavnih emisija “A strana”, nastavlja niz svojih uspješnica. Pjesme “Ja sam hit”, “Papučar”, “La la la la (Manje je više)”, “Vrijeme da se trgnem” i “Sanjar”, koju je objavio krajem prošle godine, pokazali su snažan autorski i pjevački potencijal mladog glazbenika rodom iz Livna koji je svoju glazbenu naobrazbu završio u Dubrovniku gdje i danas živi. HRT-ov show program “The Voice”, u kojem su ga gledatelji, upoznali pokazao je njegovu nadarenost, “A strana” njegove iznimne vokalne sposobnosti, a autorske pjesme privukle su publiku koja s nestrpljenjem očekuje njegove koncerte.