Legendarni američki glazbenik Dan Stuart i Don Antonio stižu u Azimut i Tvornicu kulture
16. ožujka 2019.
Music Box (8529 Članci)
Podijeli

Legendarni američki glazbenik Dan Stuart i Don Antonio stižu u Azimut i Tvornicu kulture

Legendarni frontmen američke grupe Green on Red, Dan Stuart, koji je u dosadašnjoj karijeri objavio više od trinaest albuma, bilo da je u pitanju Green or Red, Danny & Dusty (gdje mu društvo pravi Steve Wynn iz benda The Dream Syndicate) ili kao solo umjetnik, održat će koncerte u klubu Azimut u subotu, 30. ožujka, kao i u Tvornici kulture u ponedeljak, 1. travnja.

Koncerti će biti održano u sklopu europske turneje na kojoj promovira aktualni album “The Unfortunate Demise Of Marlowe Billings”, gdje će nastupati kao duo uz pratnju zagrebačkoj publici već poznatog Antonio Gramentierija (Don Antonio). Koncert počinje od 21 sat, a nastavak je uspješne suradnje koncertne agencije Rock Svirke iz Beograda i zagrebačke Tvornica Kulture koji stoje i iza prošlogodišnjih odličnih koncerata Elsiane i Emma Morton & the Graces u Tvornici.

ŠIBENIK: Ulaznice po cijeni od 25 kuna u pretprodaji, odnosno 40 na dan koncerta, potražite od 5.3. na šanku kluba Azimut.

ZAGREB: Ulaznice po cijeni od 35 (promo; ograničen kontigent), 45 (pretprodaja) i 60 kuna (na dan koncerta) preko sustava Entrio.

Foto: Darren Andrews