Slovenska punk pop četvorka Koala Voice s albumom “Woo Horise” stiže u KSET
19. ožujka 2019.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

Slovenska punk pop četvorka Koala Voice s albumom “Woo Horise” stiže u KSET

Sjajna slovenska punk pop četvorka Koala Voice koncertno će predstaviti novi album “Woo Horise” u zagrebačkom klubu KSET 27. ožujka.

Koala Voice su za kraj 2018. bez posebne najave u svijet pustili album “Woo Horsie”, njihov ukupno treći studijski. Kako su sami rekli nonšalantno su ga izvukli iz zadnjeg džepa nošenih traperica. “Woo Horsie” je unikatan projekt, gotovo gerila, uz bitnu napomenu da se život ne shvaća toliko ozbiljno. Projekt s punk stavom i pop prizvukom, kako ga sami opisuju. Ukupno 11 novih pjesama producirao je Jure Vlahovič, a kao prvi singl izbačena je “Ker tu je vse tako lepo”, jedna od dvije skladbe otpjevane na slovenskom. Engleska većina “Woo Horsie”, što je jezik koji dominira njihovim opusom, pokazuje jasne internacionalne namjere benda koji već iza sebe ima nekoliko europskih turneja, a jedna ih očekuje i u ovoj godini.

Koala Voice su bend iz malog slovenskog grada Kisovca koji sa svojom velikom mješavinom indie-punk, pop i disco zvuka već više od četiri godine osvajaju publiku od Liverpoola, Moskve, preko Zagreba, pa sve do Skopja, Varšave i Tallina. Nakon hvaljenog plesnog i melodičnog prvijenca “Kangaroo’s a Neighbour”, 2017. izašao je studijski uradak “Wolkenfabrik” koji još jednom vraća u fokus zarazni ritam i moćni vokal benda, a producirao ga je Danton Supple, poznat po suradnji s imenima poput Coldplay, Ian Brown ili Morrissey. Nastupi prije Pixies Ljubljani ili na nekima od najboljih festivala kao što su EXIT i Pohoda svakako potvrđuju da je nastup uživo veliki adut Koala. U 2018. objavili su čak dva izdanja, unplugged album “Izštekani” u suradnji s radiom VAL202 te “Woo Horsie”. Koala Voice su Manca Trampus (gitara, vokal), Miha Prašnikar (bubnjevi), Tilen Prašnikar (bas gitara) i Domen Don Holc (gitara).

Koncert u KSET-u 27. ožujka početak je mini turneje nazvane DA DA Tour  koji se slijedeća tri dana nastavlja svirkama u Kostajnici, Beogradu i Novom Sadu. U travnju će se Koale uputiti i prema Mostaru, Rijeci i Pazinu.

Ulaznice za zagrebački nastup u prodaji su po cijeni od 30 kn, a kupiti se mogu u samom klubu i Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 40 kn.

Foto: Saša Huzjak