“Par godina za nas” – dva zagrebačka koncerta u spomen na EKV!
20. ožujka 2019.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

“Par godina za nas” – dva zagrebačka koncerta u spomen na EKV!

Official EKV Tribute band Krug, sastavljen od dijela glazbenika koji su svirali u Ekatarini Velikoj, već godinama rasprodaje zagrebačke koncerte, a sada ih gledamo dva dana za redom.

Sa svojim najvećim hitom i simboličnim nazivom koncerata “Par godina za nas” nisu ni slutili da pred njima otvorila glazbena vječnost. Ekatarina Velika ostavila je snažan trag na cjelokupnoj rock sceni i mnogim bandovima služila kao uzor u stvaralaštvu. Danas i 25 godina nakon smrti Milana Mladenovića moćni zvuk Ekatarine Velike odzvanja generacijama. Koliko su sve generacije i dalje oduševljene njihovim hitovima potvrđuju i danas rasprodani koncerti širom regije. Sada već tradicionalno iz godine u godinu dolaze pred zagrebačku publiku pjevajući zajedno sa njom najveće hitove ovog kultnog benda.

Energije neće faliti ni ovoga puta, a oni će 12. i 13.4. u Metropolis clubu u Zagrebu opet zajedno sa svim posjetiteljima napraviti rock priču za pamćenje.

Ulaznice za ovaj koncert nabavite u sustavu Eventim i u klubu Metropolis po cijeni od 50 kuna (na dan koncerta 70 kuna).

Foto: Bojan Lutring