Sergej Ćetković novom pjesmom “Ljubav” najavio veliku turneju po Jadranu!
20. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Sergej Ćetković novom pjesmom “Ljubav” najavio veliku turneju po Jadranu!

Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, Sergej Ćetković s veseljem najavljuje početak ljetne turneje po hrvatskoj obali i to nastupom u Opatiji 27. srpnja.

“Na Ljetnoj pozornici prvi put sam nastupio prije deset godina kada se ondje održavao Hrvatski radijski festival. To je ujedno bio i moj prvi nastup u Hrvatskoj. Veselim se što se ponovno vraćam na tu prekrasnu binu jer ostala mi je u lijepom sjećanju”, rekao je Ćetković najavljujući nadolazeću ljetnu turneju.

Sergej je jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene. Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, ovoga ljeta Sergej će zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 27. srpnja 2019. godine. Glazbenik i kantautor koji je na sceni 20 godina romantičan glazbeni spektakl najavio je novom pjesmom “Ljubav” za koju kaže da je najposebnija u njegovoj karijeri.

“Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu. U pjesmi će se pronaći najviše oni koji teško nalaze prave riječi za iskazivanje najdubljih osjećaja”, iskren je Sergej, koji potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade.

Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije. Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 27. srpnja u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.