Naughty Boy udružio snage s britanskim pjevačem Calumom Scottom i objavio pjesmu “Undo”
22. ožujka 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Naughty Boy udružio snage s britanskim pjevačem Calumom Scottom i objavio pjesmu “Undo”

Producent i glazbenik Shahid Khan, poznatiji kao Naughty Boy, udružio je snage s internacionalno poznatim britanskim pjevačem Calumom Scottom. Zajedno su stvorili „Undo“- novu klupsku pjesmu krojenu po mjeri svakog plesnog podija. Na pjesmi se pojavljuje i Shenseea, mlada jamajkanska dancehall senzacija.

„Ova pjesma svoju autentičnost pronalazi u kontrastu glazbenog izričaja Scotta i Shenseea. Uvijek volim surađivati s glazbenicima koji pripadaju različitim žanrovima. Mislim da su Scott i Shenseea vrlo inovativni izvođači, stoga me rad s njima iznimno veselio.“, komentirao je Naughty Boy, koji će ove godine predstaviti i svoj novi album.

Singl nastavlja producentov uspješan niz melodičnih dancehall hitova, te donosi kombinaciju zaraznog ritma, Calumovog emotivnog vokala i vještog slaganja rima mlade Shenseea. „Sjećam se prvog puta kad me Naughty Boy pozvao u studio prije nekoliko godina. Rekao je da mu se jako sviđa moj glas, a ja sam se veselio što ćemo jednom zajedno raditi. Mislim da je ova pjesma savršena za našu suradnju.“ rekao je Scott.

Naughty Boy je rođen 1985. godine u Watfordu, malom gradu pokraj Londona. Široj se publici predstavio hitom „La La La“ na kojem je surađivao i višestruki dobitnik Grammyja – Sam Smith. Njegov prvi album, „Hotel Cabana“, dospio je na drugo mjesto najslušanijih u Ujedinjenom Kraljevstvu, te je iste godine kao veliko priznanje ostvario nominaciju za BRIT nagradu u kategoriji za singl godine. Surađivao je s glazbenicima kao što su Rihanna, Emeli Sandé, Ed Sheeran i Beyoncé, a njegove su pjesme na streaming servisima preslušane više od dvije i pol milijarde puta. Spomenuti „Hotel Cabana“ objavio je 2013. godine, a na njemu su se našli i hitovi „Wonder“ i „Lifted“, koji su dospjeli na popis najprodavanijih singlova u Ujedinjenom Kraljevstvu.