ABOP sa spotom “Right Now” među velikanima nominiran za Berlin Music Video Awards
23. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

ABOP sa spotom “Right Now” među velikanima nominiran za Berlin Music Video Awards

Berlin Music Video Awards (BMVA) međunarodni je festival posvećen onima koji stoje iza nekih od najboljih glazbenih video spotova u ovoj industriji.

S obzirom da podržavaju i nepoznate i poznate autore u pitanju je glavni događaj glazbene video industrije u Europi. Festival je ispunjen glazbenim video maratonima, live izvedbama, radionicama i networking događajima, tako da ovo nije samo mjesto gdje se okupljaju filmaši, nego i glazbenici, kao i glazbeni entuzijasti.

Zagrebački elektronički sastav ABOP upravo se našao među glazbenom elitom jer im je stigla nominacija za BMVA za videospot singla “Right Now”. Osim njih u sedmoj rundi nominacija otkriveni su izvođači poput Chase & Status i Musea, a ranije su nominirani i DJ Snake, The Chemical Brothers, The Prodigy, Travis Scott & Drake i brojne druge svjetske zvijezde i oni koji će to tek postati.

Spot za “Right Now” ABOP-a režirala je Katrin Novaković, a objavljen je krajem studenog prošle godine. Pjesmu je miksao, producirao i masterirao techno velikan Petar Dundov.

Sedme dodjele Berlin Music Video Awards bit će upriličene od 29. svibnja do 1. lipnja u berlinskom klubu Gretchen.

Foto: Dora Šarić