Julian Jeweil i Juliet Fox predvode imena ovogodišnjeg Flyaway festivala u Kerestincu
31. ožujka 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Julian Jeweil i Juliet Fox predvode imena ovogodišnjeg Flyaway festivala u Kerestincu

Flyway Festival otkrio je line up za drugo izdanje na koje, među renesansno – baroknim zidinama i kulama Dvorca Erdody u Kerestincu, dvorcu iz 16. stoljeća, dolaze poznati svjetski DJ-i i producenti Julian Jeweil & Juliet Fox, pojačani renomiranim regionalnim i domaćim DJ snagama!

Julian Jeweil je francuski DJ i producent sa sjedištem u južnoj Francuskoj i Berlinu. Redovno zasjeda na vrhove Beatport ljestvica svojim produkcijama, a sve je započelo davne 2007. godine kada izdaje svoj prvi hit “Air Conditionne”. Pronašao je svoj potpisni zvuk kroz brojne produkcije i live setove, a sve to odlikuje melodičan stil techna. Trenutno je aktualan njegov EP “Transmission” s kojeg se dva singla nalaze na vrhu Techno ljestvica, samo tjedan dana nakon objavljivanja.

Uz Juliana dolazi i Juliet Fox čija se prisutnost na Techno sceni ne može zanemariti, njezin je uspon bio brz i nemilosrdan s produkcijskim uspjehom uz sve veću potražnju za nastupima koji obuhvaćaju neke od najpoznatijih pozornica diljem svijeta.

Potporu njima čine jedni od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, kao što su legenda House glazbe Paolo Barbato i jedan od najistaknutijih hrvatskih producenata DJ Jock, čija izdanja u svojim setovima vrte Carl Cox i mnogi drugi svjetski priznati DJi. Od ostalih, tu su rezidenti Ambasadorom nagrađenih klubova Boogaloo i Crkva te predstavnici Future Scope i Balance serijala kao i nositelj Contrast Radio emisije na Radiu 101: Yesh, Life4Funk, Lemon, Shipe, Senno, Sin, DJ Yvann, Zoky, Teo Zver, Sonic Illuminati i Instantsupa.

Early Bird ulaznice su rasprodane u kratkom roku i trenutno je u prodaji limitiran prvi val pretprodajnih ulaznica po cijeni od 110 HRK. Požurite po svoju klikom na sustav Entrio jer je kapacitet ove jedinstvene lokacije ograničen.

Foto: Dino Ninković (Denine.eu)