Svemirko i Madam Piano prva imena 10. Bedem festa u Nikšiću!
4. travnja 2019.
Music Box (11142 Članci)
Podijeli

Svemirko i Madam Piano prva imena 10. Bedem festa u Nikšiću!

“Kucnuo je čas! S nestrpljenjem smo iščekivali ovaj trenutak!”, navode iz organizacije Bedem festa. “Uvjereni smo i vi”, nastavljaju u jednom dahu te dodaju kako je ovo samo početak. 

“Ususret desetom jubilarnom izdanju Bedem festa, zadovoljstvo je započeti s objavom izvođač, jer su upravo oni ti koji po kojima smo uvijek bili jedinstveni i drugačiji, između ostalih stvari”, navodi Petar Šundić iz organizacije Bedem festa.

“Čast i privilegiju da otvori fascinantnu listu izvođača prepustili smo upravo njoj, nepravedno zaboravljenoj i zapostavljenoj Madam Piano”, ističe Petar. “Riječ je o izuzetnoj divi prepoznatljivog glasa koji izaziva divljenje i poštovanje, svojevrsnu mističnost i duhovnost”, nastavlja on. Prema njenim riječima “evo, razbijam flašu šampanjca o tvoj brod, nek zaplovi sa srećom”. “Biće to prava radost uživati u njenim notama i iznenađenjima koja nam priprema za Bedem fest”, ističu iz organizacije.

“Što reći za sljedeće ime? Lik koji je napunio Dragstor i Tvornicu, netko ‘ko izaziva veliko poštovanje sve većeg broja štovatelja, zagovornik filozofije “manje je više”. Autentičan u svojoj formi izražaja, netko tko će nas sigurno povesti u svijet magije u ambijentu Starog Grada Bedema i drevnih zidina. To je Svemirko. Muzička galaksija i beskonačnost”, ističe Petar i poziva publike da se upuste s njima u avanturu zvanu Bedem fest jer je u pitanju nezaboravno putovanje za sve.

Deseti Bedem fest održat će se od 2. do 4. kolovoza ove godine u Nikšiću (Crna Gora).