Yakka za 30. rođendan s MYUZ kolektivom u Klubu
10. travnja 2019.
Music Box (10966 Članci)
Podijeli

Yakka za 30. rođendan s MYUZ kolektivom u Klubu

Hrvatski DJ godine 2018. po izboru publike (nagrada Ambasador) ove subote 13. travnja proslavit će svoj 30. rođendan i okruglih deset godina DJ karijere sa svojim MYUZ kolektivom u Klubu (Zagreb).

U deset godina od prvog klubskog nastupa u Novoj Gradiški pa do danas, Yakka bilježi nastupe po cijeloj Hrvatskoj uz povremena regionalna gostovanja van hrvatskih granica te je danas jedno od vodećih house imena regije. Osim DJ-inga, na glazbenoj sceni je aktivan kao producent, label manager, organizator partya te grafički dizajner. Claptone, Franky Rizardo, Ferreck Dawn, Technasia, Tom Novy, Dennis Cruz, Low Steppa, Mike Vale, Angelo Ferreri Paolo Barbato, Gramophonedzie i Chelina Manuhutu neka su od svjetskih imena  za koje je zagrijavao floorove i svirao after setove, a među istaknutim producentskim suradnjama su se redali Barbara Tucker, Blaze, DJ PP, Adrian Hour, Demuir, Angelo Ferreri, Gary Caos te domaći Detour, Nipplepeople, Krankšvester, Ivana Kindl i drugi.

Nakon super uspješne 2018. godine i nagrade Ambasador za DJ-a godine te nominacije za album godine i remix godine, jednako uspješno nastavio je i u 2019. Datumi su bookirani od veljače do kraja ljeta gotovo svaki vikend, drži rezidencije za BSH events, +ONE program u Opera clubu, ljetne rezidencije na Hvaru (Hula Hula beach club i Pink Champagne club) te Fabrique club u sudjednoj Bosni i Hercegovini (Banja Luka).

Ovaj vikend sprema dvostruko slavlje povodom svog 30. rođenadna i deset godina DJ karijere koju je započeo u rodnoj Novoj gradiški (cocktail bar Exit). Mjesto zbivanja je Klub (Pavla Hatza 16, Zagreb) gdje će mu se za pultom pridružiti Pablo Panda u back2-back setu. Uvodni set će odsvirati vinkovački dvojac Hudi & Lu Kaku, a završnu riječ će ovaj put imati Sicillio i Mario Mijatović. Ovo je treće izdanje MYUZ partya u Klubu, ako je suditi po atmosferi s prve svije epizode, gorjet će i u subotu! Prije Kluba, službeni warmup je u La Bodegi (Cvjetni trg, Zagreb), a odrađuju ga pablo Panda, Sicillio i Mario Mijatović.

Nakon prošlogodišnjeg album izdanja ‘After Beach’ i nekoliko remixa, pauzu od produciranja prekinuo je novim singlom ‘Whole Place Dance’ koji je od nedavno vani, a već se penje na Traxsource house top 100 ljestvici najprodavanijih.

Foto: Goran Telak