Od Manchestera do Balkana – novi val izvođača za Fusion pozornicu na Exitu!
11. travnja 2019.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

Od Manchestera do Balkana – novi val izvođača za Fusion pozornicu na Exitu!

Svakog srpnja Fusion pozornica na EXIT festivalu, u skladu sa svojim dvodesetljetnim imenom i konceptom, publici na gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave isporuči pažljiv miks žanrova iz svih dijelova glazbenog spektra.

I ovog ljeta, od 4. do 7. srpnja okupit će na jednom mjestu brojna kultna imena, ali i heroje novih generacija, a svoje nastupe već su potvrdili nekadašnja pjevačica čuvene grupe Nightwish i metal diva opernog vokala Tarja Turunen te legendarni britanski ska sastav The Selecter, kao i novosadski pankeri Atheist Rap koji će upravo na Exitu proslaviti 30 godina rada i to u postavi koja samo za ovu priliku uključuje i čuvenog Pećinka. Da na Fusionu po tradiciji nikad ne pofali i pravih repera pobrinut će se uvijek britka na mikrofonu Sajsi MC i neprikosnoveni hip-hop trio Bad Copy, čiji su nastupi na Fusionu uvijek krcati dokle pogled seže. A svima njima od danas se pridružuje Svemirko, bend specifičnog zvuka koji je trenutno u žiži regionalne pažnje i zvukom neodoljivo podsjeća na veliki The Cure! Tu su još i mančesterska indie četvorka The K’s te cijela plejada dokazanih regionalnih bendova koju čine Eyesburn, Samostalni referenti, Elvis Jackson, Kal, Sixth June, Mongooz And The Magnet, ABOP i Raiven te novi makedonski dramsko-glazbeni projekt Crnila Remix! Ipak, posebno mjesto u srcu ljubitelja Fusion pozornice rezervirano je za maestra panonske šansone Zvonka Bogdana, čiji koncerti na Exitu su nešto što bi svako morao nekad da doživi.

Još samo tri dana – aktualne cijene najkasnije do petka!

Zbog ogromnog interesa za EXIT, četverodnevna (4.-7. srpnja) ulaznica za festival po cijeni od 445 kn, što predstavlja visokih 55% uštede, bit će u prodaji najkasnije do petka, 12. travnja do ponoći. Nakon toga, cijena kompleta ulaznica za EXIT bit će viša. Cijena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 220 kn za parter i 345 kn za FAN PIT, dok je cijena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. srpnja 799 kn. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko službene stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.