Velikan londonske scene Archie Hamilton zatvara klubsku sezonu u srcu Istre
15. travnja 2019.
Music Box (9877 Članci)
Podijeli

Velikan londonske scene Archie Hamilton zatvara klubsku sezonu u srcu Istre

Niz klubskih večeri pod nazivom Good Vibes Only u pazinskom je Magnusu tijekom proteklih mjeseci ugostio respektabilna imena elektroničke scene poput Luce Cazala, Rich NxT-a i Marka Nastića, a za sam kraj sezone ljubiteljima dobrog zvuka servirat će još jednu poslasticu. Archie Hamilton, član planetarno popularnog londonskog kolektiva FUSE i jedno od najtraženijih imena svjetskog undergrounda, u središte Istre stiže na Uskrs, 21. travnja.

Velški DJ i producent s londonskom adresom, poznat po nepogrešivim setovima i istančanom smislu za vibru na plesnom podiju, zavidnu je karijeru izgradio u britanskoj prijestolnici i na Ibizi, dok izdanjima u okviru vlastitih labela Moscow Records, Moss Co. i Arkityp već godinama potvrđuje status koji uživa na house i techno sceni. Archie Hamilton redovito nastupa u najboljim svjetskim klubovima te na vodećim festivalima, a nedavno objavljen EP “Waisted” instantno je postao omiljen i među publikom i među kolegama, uključujući starog lisca Carla Coxa.

Nove će trake u Hrvatskoj Hamilton prvi put uživo zavrtiti upravo u Pazinu zahvaljujući labinskom kolektivu Seriously Twisted. Pored brojnih događaja po Istri za koje je Seriously Twisted 2018. primio prestižnu nagradu Ambasador, kolektiv je početkom godine s programom Good Vibes Only uselio u potpuno renovirani klub Magnus s odličnim zvukom, vrhunskom produkcijom i pomno odabranim izvođačima. Posljednjim u ovoj sezoni, uskrsnim izdanjem GVO-a ljestvicu još jednom podižu s Archiejem Hamiltonom.

Pazin će 21. travnja plesati do ranih jutarnjih sati, a za pravi glazbeni doživljaj uz Hamiltona će se pobrinuti rezidenti Marin Biočić i Danny Clarck (Twisted Sound) te Mate Čeko (Sindikat, KBS, Miniwall). Ulaznice u ograničenim količinama dostupne su online te fizički na svim prodajnim mjestima sustava Entrio diljem Hrvatske.