Petar Grašo ovog ljeta osvaja tvrđave u Šibeniku i Dubrovniku
17. travnja 2019.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Petar Grašo ovog ljeta osvaja tvrđave u Šibeniku i Dubrovniku

Splitski glazbenik na nadolazećoj ljetnoj turneji nastupit će na jednim od najljepših jadranskih pozornica, tvrđavama Revelin i sv. Mihovil.

Iako je do sada rasprodao sve dvorane i Arene u regiji, Petar Grašo po prvi put dolazi na šibensku i dubrovačku tvrđavu. Grašo će tako u organizaciji Star produkcije nastupiti 15. kolovoza na tvrđavi Revelin u Dubrovniku, a 23. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Jedan od najtraženijih hrvatskih izvođača veseli se nadolazećoj turneji hrvatskom obalom jer se, kaže, zaželio koncerata u manjim prostorima. Šibenska tvrđava naime prima oko 1100 posjetitelja dok ona dubrovačka oko 500.

–  Nedavno smo svirali u Sarajevu u rasprodanom Domu Mladih, početkom ožujka rasprodali smo tri dana u dvorani Kosača u Mostaru, uskoro idemo u Crnu Goru, a onda slijedi ljetna turneja. Želim ispuniti želje publike te doći u sve gradove gdje me žele slušati – iskren je Grašo. Njegovi nastupi odavno su poznati kao raskošni koncertni spektakli visoke produkcije za koje se uvijek traži ulaznica više.  Nakon niza nagrada koje je lani osvojio, uključujući i nagradu publike za hit godine Cesarica, Grašo je ponovno potvrdio status jedne od najvećih glazbenih zvijezda.

Nastup na tvrđavama sv. Mihovila i Revelin bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača, a ulaznice za Grašin koncert 15. kolovoza u Dubrovniku i 23. kolovoza u Šibeniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.