Petar Grašo: “Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine”
18. travnja 2019.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

Petar Grašo: “Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine”

Najpopularniji hrvatski glazbenik na Tvrđavi sv. Mihovila nastupit će dvije večeri zaredom, 23. i 24. kolovoza.

Petar Grašo ponovno je pokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača u regiji. Njegov prvi nastup na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 23. kolovoza u organizaciji Star produkcije i Tvrđave kulture Šibenik izazvao je veliki interes publike pa je splitski glazbenik odlučio održati još jedan koncert, dan kasnije, 24. kolovoza. 2019. godine.

– Iznimno mi je drago što je moj koncert u Šibeniku izazvao toliki interes i sretan sam što ćemo se na tvrđavi sv. Mihovila družiti dvije večeri. Publika je moja najveća nagrada jer zajedno starimo sve ove godine, a ono što obećajem je da ću im dati sve od sebe kao i uvijek – rekao je Grašo.

Apsolutni rekorder protekle godine u osvajanju nagrada publike u Hrvatskoj i regiji velike dvorane i Arene odlučio je zamijeniti manjim koncertnim prostorima na nadolazećoj ljetnoj turneji. Grašini nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi, a nastup na tvrđavi Sv. Mihovila bit će izvrsna prilika da se uvjerite zašto je jedan od najtraženijih izvođača.

Ulaznice za Grašin koncert 23. i 24. kolovoza u Šibeniku možete nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.